fbpx

Luo unelmiesi bisnes

Työskentele yrittäjänä niin, että yrityksesi tukee unelmaelämääsi. 

Intohimosta Unelmabisnekseksi

Tämän kaiken tulemme tekemään yhdessä, kun tulet nyt mukaan Intohimosta unelmabisnekseksi -valmennukseen:

 • Tulet löytämään rohkeuden ottaa seuraava askel oman unelmaelämäsi saavuttamiseksi ja muutat mielentilasi Menestyjän mindsetiksi, johon ulkopuolisten epäilyt ja mielipiteet eivät vaikuta, vaan joka etenee päättäväisesti askel askeleelta omaa polkuaan kohti unelmiensa bisnestä.
 • Näytän sinulle kuinka laadit tarkan bisnessuunnitelman, joka näyttää sinulle askel askeleelta ohjeet yritystoimintasi starttaamiseen sekä yrityksesi kasvattamiseen kannattavasti
 • Tulet ymmärtämään kaiken oikean yritysmuodon valinnasta asiakkaiden vaivattomaan hankkimiseen ja yrityksesi talouden hallintaan, vaikka et vielä tietäisi yrittämisestä mitään!
 • Selvität yritysideasi kannattavuuden ja saat työkalut hioa ideastasi timanttisen toimivan
 • Tämän jälkeen tiedät, että pystyt erottumaan positiivisesti kilpailijoistasi ja että tuotteellesi tai palvelullesi on kysyntää.
 • Näytän sinulle kuinka hinnoittelet tuotteesi kannattavasti sekä kirjoitat niin houkuttelevat ja selkeät tuotekuvaukset, että unelma-asiakkaasi pian jonottavat saadakseen ostaa juuri sinulta.
 • Tiedät kuinka suunnittelet yrityksellesi vastustamattoman brändin, jonka avulla kasvatat helposti tunnettuuttasi ja hankit asiakkaita ilman kuluttavalta tuntuvaa ja vanhanaikaista puhelinmyyntiä

 

Sivubisnes

 Toteuta intohimoasi opintojen tai palkkatyön ohella.

Tästä saat nopean vilkaisun siihen, mitä kaikkea tulet saamaan:

 • Puuttuuko sinulta idea kuinka voisit ansaita sivutoimisena yrittäjänä? Näytän sinulle 25 hämmästyttävän yksinkertaista sivubisnesideaa, joita voi kuka tahansa alkaa tekemään… oli tilanteesi mikä tahansa! (Katso sivu 35)
 • Katso sivu 61 ja saat tietää vähän tunnetun markkinointistrategian, minkä pystyt toteuttamaan vaikka et tietäisi markkinoinnista mitään (Ja mikä parasta se vetää asiakkaita puoleesi magneetin lailla kuukaudesta toiseen)
 • ​Eikö päivässä meinaa riittää tunnit sivubisneksen perustamiseen ja pyörittämiseen? Saat tietää 3 parasta (ja hyvin yksinkertaista) tapaa, joiden avulla pystyt saamaan enemmän aikaan viikossa, mitä olet saanut kuukaudessa (Sivu 58)
 • Näytän sinulle kuinka pystyt aloittamaan kannattavan sivutoimisen bisneksen niinkin lyhyessä ajassa kuin 30 päivässä! (Saat käyttöösi askel askeleelta suunnitelman, mitä seuraamalla onnistumisesi on lähes 100 % taattu!) – Katso sivu 72

 

 

Tule mukaan nopeasti kasvavaan yhteisöömme! 

Psst! Haluatko luoda bisneksen, josta olet aina haaveillut…

Näin löydät rohkeuden ja itsevarmuuden oman yrityksen perustamiseen tai sivutoimisen yrityksesi kasvattamiseen!

10 mokaa yrittäjänä & mitä niistä opin

10 mokaa yrittäjänä & mitä niistä opin

Yrittäjyyteen kuuluu se, että jatkuvasti jotain voisi tehdä paremmin. Tekemällä siis oppii ja kehittyy ja siksi päätin jakaa omia virheitä, joita olen yrittäjänä tehnyt, jotta sinä voisit näiltä välttyä. Virheet tai mokat eivät kuitenkaan ole yrittäjänä huono juttu,...

lue lisää