fbpx

Arvot

 

Anteeksipyytelemättömyys

Luomme kulttuuria, jossa menestyksen tavoittelu ei ole häpeällistä tai ”noloa”.

Intohimo

Työelämässä ei tarvitse tyytyä muiden asettamiin perinteisiin malleihin.


Omanäköinen elämä

Työ voi tukea muuta elämää ja unelmia!

Meistä

Vuoden 2016 lopulla Career Girl syntyi Marianne Lehikoisen ideoinnin ja ajatuskartan lopputuloksena. Aluksi ”Career Girl” oli yksi Mariannen blogin aihepiireistä, jossa käsiteltiin muun muassa työuraa, yrittäjyyttä ja opiskelua.

Nyt Career Girl avautuu kaikille intohimoisille naisille suunnatuksi yhteisöksi, joka on luotu vastaamaan tarpeeseen löytää saman henkisiä ihmisiä ympärille ja saada uskoa oman vision toteuttamiseen.

Missiomme on tukea eri taustoista tulevia naisia henkilökohtaisessa kasvussa sekä urakehityksessä. Haluamme auttaa ja kannustaa uutta sukupolvea löytämään intohimonsa työelämästä tai mahdollisesti tekemään omasta intohimostaan menestyvän työuran.

Uskomme, että jokainen nainen saa rohkeasti ja anteeksipyytelemättä tavoitella muutosta omassa elämässään sekä maailmassa!

 

Tarvitsetko puhujaa tai kouluttajaa?

 

Luennot, koulutukset tai haastattelupyynnöt.

Kutsu Marianne Lehikoinen tapahtumaasi puhumaan oman intohimon löytämisestä ja intohimon muuttamisesta työuraksi. Aiheina voivat myös olla brändäys, digiyrittäjyys sekä sosiaalisen median markkinointi.

 

Oon kans superinnoissani tästä ryhmästä 😍 Marianne on jo aiemminkin inspiroinu mua, esim siinä että uskalsin lähtee tavoittelee omaa unelmaani ja muuttaa sen vuoksi toiselle paikkakunnalle, vaikka ikää on jo vähän enemmän ku 25 😂

Tää on ihan huippu juttu!!😍 Tuntuu että tämmöstä mie just tarttenki!

Tule mukaan nopeasti kasvavaan yhteisöömme!

Psst! Haluatko luoda bisneksen, josta olet aina haaveillut…

Halusit sitten perustaa yrityksen, kasvattaa myyntiäsi tai tehdä harrastuksestasi tulonlähteen, tämä työkirja ”Intohimosta Tulovirraksi” auttaa sinua eteenpäin.

10 mokaa yrittäjänä & mitä niistä opin

10 mokaa yrittäjänä & mitä niistä opin

Yrittäjyyteen kuuluu se, että jatkuvasti jotain voisi tehdä paremmin. Tekemällä siis oppii ja kehittyy ja siksi päätin jakaa omia virheitä, joita olen yrittäjänä tehnyt, jotta sinä voisit näiltä välttyä. Virheet tai mokat eivät kuitenkaan ole yrittäjänä huono juttu,...

lue lisää