fbpx

Career Girl Podcastin Täyttä Bisnestä 7. osassa vieraana on somekouluttaja Emmi Lehtomaa. Aiheena jaksossa on sometyö ja tienaamiskeinot sosiaalisessa mediassa. Millaista työtä Emmi tekee somemanagerina isojen vaikuttajien kanssa? Entä millaisia haasteita aloittavat somevaikuttajat yleensä kohtaavat? Tämän lisäksi jaamme vinkit oman somen kaupallistamiseen ja ensimmäisten yhteistöiden hankkimiseen.

Jakson kuunneltuasi tiedät, kuinka otat yhteyttä yrityksiin, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Tiedät myös paljonko voit pyytää rahaa ensimmäisistä yhteistöistä. Ja mikä parasta – tämän kaiken voit tehdä, vaikka sinulla ei olisi vielä tuhansia seuraajia!

Kuuntele jakso kokonaan tästä.

Intohimosta Unelmabisnekseksi – valmennus starttaa 1.6.

LUE LISÄÄ

”Kuinka muutin intohimoni kannattavaksi bisnekseksi vain 4 kuukaudessa ilman kokemusta, verkostoja tai säästöjä” – ja kuinka sinäkin voit tehdä samoin!

LÄHDE MUKAAN VALMENNUKSEEN (viim. 31.5.)